Sayur bothok sudah biasa banget bagi masyarakat Solo dan sekitarnya. Ditambah lauk rempeyek teri-kacang, hmm…sedap tenan! Minumnya? Jelas teh tubruk. 😉
-6.476000
106.815583
Diterbitkan oleh nadi
narablog | fotografer ponsel | Nokia G20 | penelusur jalan | pengompos amatir | penyicip kopi & teh | pecinta bambu | pecumbu hujan | menuju kaki gunung Lihat semua pos milik nadi
Sangat inspiratif and helpfull,,,,good luck and salam kenal yach. Oh ya bila ingin tahu info memilih mesin roti murah dan berkualitas klik aja http://fikrisu.blogspot.com dan info religi di http://alfakirsu.blogspot.com ,thank’s a lot.
like this 🙂
Walahhhhh…. AlonRider saiki dadi blog kuliner khusus masakan Solo…. tapi jan nyamleng tenan ketoke……
marai luwe mas 😀
betul-betul bikin ngiler, makanannya lezaat, minumnya mantab cuman ati-ati bisamerontokkan akar gigi, apalagi ketiban wajan, wallah peang.
tambah enak yen maem langsung nganggo tangan…
weww….bsok tuku rempeyek kacang pinggir omah, trus tuku botok sisan…nyam2…wes sui rak mangan koyo ngene…
mbok yo kita2 ini ditraktir po’o 🙂
po meneh pake mlandhing & lomboke wutuh2, wis jan seger tenan..
wah iki dadi blog kuliner iki
tapi nyam nyam, uenak ktokke nggo makan siang
cauma ku ra seneng peyek kacang, senenge peyek teri
Itu peyek teri campur kacang mas. Gurih berkhasiat 😀
berkhasiat buat naikin berat badan kan hahaha..
idem, ak nek peyek kacang tak maem glepunge tok, kacang e tak titili, enak e peyek teri opo peyek petho( cempli) gaweane nggon desane MIG 😀
enak tenan